Cseh Gábor - termékmenedzseri osztályvezető

A mai világban nagyon nehéz olyan munkahelyet találni, ahol két-három hónap után ne tanulna bele az ember a munkaköre által előírt feladatokba. Ennek egyenes következménye az is, hogy viszonylag monoton munkát végzünk, ami valljuk be őszintén, nem egy nagy kihívás.

Az 5 év alatt egyetlen egy dolgot nem csináltam a Würth-nél: nem unatkoztam! A munkaköröm sokrétűségének köszönhetően minden nap más, és minden nap valami újon kell törni a fejemet. A szakmai fejlődés garantált. Ebben, valamint a nemzetközi kapcsolatok kialakításában nagy szerepe van a külföldi, szakmai utazásoknak is.

Mi különbözteti meg a Würth-öt a többi cégtől? A cégfilozófia, a hosszú távú és célorientált gondolkodásmód, az optimista jövőkép, eltökéltség a sikerre és még folytathatnám...

Ami a legjobban megfogott a cégben, hogy itt tényleg foglalkoznak az emberrel. Ezt bizonyítja a minden évben kötelezően megtartott személyi elbeszélés, az osztályok közötti mozgási lehetőség, vagy a nemzetközi szinten kiépített Karrier-modell is.

Ha egy olyan cégnél szeretnél dolgozni, amely gazdaságilag is stabil lábakon áll, akkor köztünk a helyed!