Gyakori kérdések

Mellékállás, főállás?

A Würth Szereléstechnika Kft. minden egyes munkatársa főállású munkaviszonyban áll a vállalattal, így az új jelentkezők esetében is csak olyan pályázóval köthetünk majd munkaszerződést, aki más kereső tevékenységet az általunk kínált főállású pozíció mellett nem folytat.

Munkaidő

A központban dolgozó munkatársak munkaideje hétfőtől péntekig 7:30-tól 16:15-ig tart. Külső értékesítő munkatársak esetében szintén, de ez a pozíció sajátosságaiból adódóan rugalmasabban kezelendő. A raktárban dolgozó kollégáink munkarendje tér el ettől a legnagyobb mértékben, hiszen a teendők miatt ott több műszakról beszélhetünk.

Értékesítői pozíciókban egy vagy több megyében dolgoznak a kollégák?

Ez változó annak megfelelően, hogy milyen üzletágban dolgozik az értékesítő kolléga. Az általunk meghirdetett állások mindegyike esetében feltüntetjük a munkavégzés helyét. Általában egy megyében több kolléga is dolgozik. Természetesen a lakóhely figyelembe vételével alakítjuk ki a területeket, tehát egy dél-bács megyei kolléga nem a megye északi részén lévő Kecskemét vonzáskörzetében dolgozik.

Milyen nyitott pozíciók várhatók a közeljövőben?

A lehetőségek folyamatosan változnak, így azt javasoljuk, hogy küldje el jelentkezését, mely adatbázisunkba kerül, akkor is, ha az adott területen éppen nincs keresésünk. A honlapunkon tájékozódhat az aktuális lehetőségekről.

Mindenkit behívnak interjúra?

Nem, általában az önéletrajzok alapján az első lépésben előszűrést végzünk. Ez alapján kerülnek behívásra a jelöltek a felvételi elbeszélgetésre. Ez az interjú mindig a jelölt és a felvételiztetők között zajlik, nem alkalmazunk csoportos tájékoztatókat. Visszajelzést azonban minden pályázónk kap, akkor is, ha pályázata nem megfelelő az adott pozícióra.

Mennyire kell beszélnem németül vagy angolul?

A meghirdetett pozícióban feltüntetjük, hogy az adott munkakörben kell-e rendelkezni idegen-nyelv tudással és milyen fokon, vagy nem szükséges. Ha kérjük az idegen nyelvtudást az általában a német és/vagy angol nyelv(ek) ismeretét jelenti. Ezt az interjúk során természetesen ellenőrizzük is.

Az üzletkötői és néhány, a központban történő munkavégzéssel meghirdetett pozícióknál általában nem feltétel, de ha valaki ennek ellenére beszél nyelvet, az kitágíthatja a lehetőségeket és feltétlenül előnyként kezelendő.

Hogyan lehet kijutni a vállalathoz?

Tömegközlekedéssel a legcélszerűbb a Budaörsi buszvégállomáson a Budakeszire menő távolsági autóbusszal cégünkhöz kijutni, ennek megállója ugyanis pontosan központunk, azaz a Gyár utca 2. előtt van. Helyi járat esetén a 88-as számú autóbusz használható, de ennek megállója sajnos távolabb esik. (Budaörs, Törökugrató - TETRA PAK) Innen kb.7-800 métert kell megtenni még Budakeszi irányába. Legcélszerűbb természetesen az autóval való megközelítés, a térképre kattintva könnyen tájékozódhat az útvonalról. Az M1-M7 közös szakasza után az M1-es autópályán körülbelül 500 métert megtéve az első lehajtónál kell letérni a pályáról, (Törökbálint-Budakeszi kijáró) majd Budakeszi irányába kell továbbmenni pontosan 1km-t. A Würth Szereléstechnika Kft. alkalmazottai számára már természetesen biztosítjuk a munkába való kijutást, egy-egy céges autóval 4-5 kolléga együtt jut ki a munkahelyre.

Megközelítés

Hogyan jelentkezhet hozzánk?

A következő módon tud jelentkezni hozzánk: Amennyiben egy aktuális állásunkat szeretné megpályázni, úgy kérjük, a hirdetésben szereplő e-mail címre küldje el fényképes önéletrajzát a megpályázott pozíció megjelölésével. Jelentkezésének beérkezését követően megvizsgáljuk, hogy megfelel-e a munkakör elvárásainak. Ha igen, csatlakozik a kiválasztási folyamat további lépéseihez.

Ha nincs aktuális állás, amit megpályázna, de szívesen csatlakozna cégünkhöz, azt is megteheti. Örömmel fogadjuk az általános jelentkezéseket is. Ebben az esetben azt nézzük meg, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahová megfelel az Ön végzettsége, tapasztalata. Amennyiben nem találunk ilyet jelentkezését 1 évig továbbra is megőrizzük adatbázisunkban, így egy későbbi időpontban felmerülő üresedés esetén meg tudjuk keresni!. Kérjük kattintson a "Regisztráció az adatbázisba" linkre, ahol ki kell töltenie a regisztrációs lapon szereplő alapadatokat, és csatolnia kell egy önéletrajzot.