2008-es év sajtóhírei


2008. 01. 15.

A Würth újabb csapatnak hivatalos
beszállítója a Forma 1-ben

A 2008-as versenyszezonban a Würth szerszámokat és kötőelemeket szállít a Panasonic Toyota csapatnak. Az együttműködésről szóló híreket 2008. Január 10-én jelentették be hivatalosan, a csapat "főhadiszállásán", Kölnben.

Részletek...


2008. 04. 04.

Húsz éves lett a Würth Szereléstechnika Kft.,
Magyarország piacvezető szereléstechnikai termékeket
forgalmazó vállalata

Különleges ajánlatok és kedvezmények a több mint 15 ezer partnernek

Huszadik születésnapját ünnepli ebben az évben a Würth Szereléstechnika Kft., Magyarország vezető szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata. A jeles évfordulóra számos kedvezménnyel és akcióval készül a milliárdos forgalmú vállalat, amellyel a több mint 15 ezres partner hálózatát szeretné meglepni. A Würth a mögötte hagyott időszakban a magyar szabadpiaci környezet aktív alakítója és résztvevője volt. A 20. születésnap alkalmából erre az évre megváltozik a Würth logója is, amely többek között a 300 darabos autóflotta mindegyik darabját díszíti
majd.

Részletek...

2008. 04. 18.

A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány a XI. Országos
Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia egyik
főtámogatója

Idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciát, amelynek egyik főtámogatója a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány. A konferenciát a Környezetvédelmi és Vízügyi, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium
támogatásával 2008. március 25-26-án rendezik meg, amelynek idén a Nyíregyházi Főiskola ad otthont.

Részletek...


2008. 04. 21.

A Würth a "Szakma Kíváló Tanulója" verseny országos
döntőjének egyik főszponzora

A szakma legjobb végzős diákjai április 23-25. között mérik össze tudásukat
Budapesten, a BNV területén megrendezésre kerülő versenyen A Würth - a világ vezető, szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalatcsoportja –
mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakma képviselőit folyamatosan
megismertesse az újdonságokkal, az innovatív termékekkel, ezzel is új megoldási lehetőséget nyújtva a mindennapi munkához.

Részletek...


2008. 05. 15.

Würth támogatás a Magyar Olimpiai Csapatnak

A Magyar Olimpiai Bizottság egyedi és különleges együttműködési megállapodást kötött a Würth Szereléstechnika Kft.-vel, amely a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos beszállítója. A támogatói szerződésnek köszönhetően most mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy magánemberként is segítse a magyar sportolókat az olimpiai
felkészülésben. A Würth egy átgondolt értékesítési akció keretében minden, az akcióban szereplő termék árából jelentős anyagi támogatást nyújt a MOB-nak. A Würth a több mint 15 ezres partnerhálózatának, és az évi közel 6 milliárd Ft-os forgalmának köszönhetően jelenlegi akciójával nagymértékben tud hozzájárulni a magyar olimpikonok sikeréhez. Magyarország vezető szereléstechnikai termékeket forgalmazó cége partnerei körében egy több elemből álló kampányt is meghirdetett,
hogy a támogatói akcióban résztvevő termékekre felhívja a figyelmet.

Részletek...


2008. 06. 25.

Új értékesítési stratégia a Würth-nél

A 20 éve Magyarországon jelen lévő Würth Szereléstechnika Kft. egy új értékesítési hálózat, az úgynevezett professzionális szereléstechnikai szaküzlet-lánc felépítését tervezi. Az alapvetően személyes kapcsolatokon alapuló eddigi értékesítési rendszert most egy új Würth-Shop hálózat egészíti ki, amely első sorban az építő iparban, faiparban, autóiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégíti ki.

Részletek...


2008. 06. 26.

Würth Környezetvédelmi Ifjúsági Tábor a hátrányos helyzetű
gyermekeknek

A tábor az idei évben már 14. alkalommal kerül megrendezésre a
nevelőotthonokban élő gyermekek részére

A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány ebben az évben immár tizennegyedik alkalommal szervez - az Oktatási és Kulturális- valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium elvi-, szakmai közreműködésével - üdülést különösen hátrányos helyzetű, nevelőotthonokban élő gyermekeknek.

Részletek...


2008. 07. 18.

Würth saját termékeiből összeállított
autóápolási csomagokat adott át a magyar
olimpikonoknak

Magyarország vezető szereléstechnikai termékeket forgalmazó cége, a Würth Szereléstechnika Kft. az olimpiai csapat támogatás részeként saját termékeiből összeállított autóápolási csomaggal ajándékozza meg azokat a sportolókat, akik a 2008-as pekingi olimpiára kvalifikálták magukat. A csomagokat a sportolók július 13-22. között, a SYMA csarnokban rendezett hivatalos Olimpiai formaruha- és sportfelszerelés átadón vehetik át.

Részletek...


2008. 09. 12.

Szupermárka Magyarországon a Würth

Egy Business Superbrand a minőséget megbízhatóságot és kiválóságot képviseli. Egy független, az üzleti életben neves szakértőkből álló bizottság Magyarországon első alkalommal ítélte oda a címet és a Würth-öt elsők között találta érdemesnek arra, hogy viselje a Business Superbrand címet.

Részletek...


2008. 09. 12.

Szupermárka Magyarországon a Würth

Egy Business Superbrand a minőséget megbízhatóságot és kiválóságot képviseli. Egy független, az üzleti életben neves szakértőkből álló bizottság Magyarországon első alkalommal ítélte oda a címet és a Würth-öt elsők között találta érdemesnek arra, hogy viselje a Business Superbrand címet.

Részletek...


2008. 12. 04.

Legyen mindenki számára boldog a karácsony!

A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány ebben az évben is gondol a szeretet ünnepén a gyermekekre és az idősekre.

Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Würth Szereléstechnika Kft. alapítványa, a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány célja többek között, hogy a nevelőotthonokban élő gyermekek és idősek otthonában élő lakók részére karácsonykor ajándékot adjon át, hogy ezzel is hozzájáruljon az ünnep szebbé és boldogabbá tételéhez.

Részletek...