Aktuális hírek, információk / 2012

2012. november 09.

Fókusz november

megjelent a Fókusz legújabb száma, melyben Besenyei Péterrel beszélgettünk, valamint a műhelylámpákkal ismerkedhetünk meg.

Bővebben

2012. november 09.

A Pécsi Tudományegyetem díszdoktorrá avatta Prof.Dr.h.c.mult.Reinhold Würth-öt

A Würth vállalatcsoport tulajdonosát, Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth-öt november 8-án a Pécsi Tudományegyetem díszdoktorává avatta. A megtisztelő címet az egyetem az Állam- és Jogtudományi Kar
kezdeményezésére ünnepélyes keretek között adta át a Magyarországon is jelenlévő vállalatcsoport
vezetőjének.

Bővebben

2012. szeptember 12.

Fókusz október

Megjelent a Fókusz legújabb száma, melyben Rubik Ernővel készítettünk interjút, és átfogó képet kaphatunk a szerszámkocsikról.

Bővebben

2012. szeptember 12.

Fókusz szeptember

Megjelent a Fókusz legújabb száma, melyben Gere Zsolttal készítettünk interjút, valamint a hegesztésről kaphatunk információkat.

Bővebben

2012. július 9.

Fókusz július

Megjelent a Fókusz legújabb száma, melyben Kemény Dénessel készítettünk interjút, valamint a védőszemüvegek világába nyerhetünk betekintést.

Bővebben

2012. június 29.

A Würth ismét a szuper márkák között

Már negyedik alkalommal nyerte el a Würth Szereléstechnika Kft. a Business Superbrands elismerést. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.

Bővebben

2012. június 12.

Hetedik üzletét nyitotta meg Pécsen a Würth

A Würth Szereléstechnika Kft., Magyarország legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata kedden ünnepélyes keretek között nyitotta meg legújabb üzletét Pécsen.

Bővebben

2012. június 1.

Fókusz június

Megjelent a Fókusz legújabb száma, melyben Kassai Viktorral készítettünk interjút, valamint a hőre zsugorodó vezeték-összekötőkből adunk egy kis ízelítőt.

Bővebben

2012. április 16.

Würth a RENEXPO®-n

A Würth Szereléstechnika Kft. az idei évben először képviselteti magát Magyarország első számú Energetikai szakkiállításán.
Az eseményen bemutatkozik a Würth legfrissebb üzletága, a Solar rögzítés technika.

Bővebben

2012. április 11.

Folytatódik az üzlethálózat bővítése a keleti országrészben
Hatodik üzletét nyitotta meg Kecskeméten a Würth

A Würth Szereléstechnika Kft., Magyarország legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata szerdán ünnepélyes keretek között nyitotta meg legújabb üzletét Kecskeméten. Délután színes programok fogadták a látogatókat, a Würth a vendégek között köszöntötte a Kecskeméti Főiskola rektorát és dékánját is.

Bővebben

2012. április 4.

A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány alkotásra ösztönzi a XIII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia résztvevőit

Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Országos Felsőoktatási
Környezettudományi Diákkonferenciát, amelynek egyik főtámogatója a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány. A veszprémi Pannon Egyetemen április 6-7. között zajló konferencián ismét várják "Művészetek
és a környezet" témában a diákok képzőművészeti alkotásait.

Bővebben

2012. március 20.

Würth adomány a devecseri Vackor óvoda felújítására

Budapest, 2012. március 20. - Március 9-én ünnepélyes keretek között átadták Devecserben a felújított óvodaépületet, amelyet adományokból és a Belügyminisztérium 13,7 millió forintos pályázati támogatásából varázsoltak újjá. A Vackor óvoda újjáépítésének támogatói között volt a Würth Szereléstechnika Kft. is. A cég a tornaterem felújításához járult hozzá.

Bővebben

2012. február 08.

Fókusz

Megjelent a Würth legújabb vevő kiadványa a Fókusz, amely kéthavonta szállít kézzelfogható információkat termékakcióinkról, valamint az újság által meginterjúvolt ismert személyekről.
Az első számban a WTCC sorozat ifjú magyar tehetségével, Michelisz Norberttel készült interjút és a Zebra termékcsaláddal kapcsolatos szakcikkeket, valamint a kéziszerszámokkal kapcsolatos aktuális ajánlatainkat lehet olvasni.

Tekintse meg kiadványunkat

2012. február 07.

Közel 11 százalékkal nőtt a Würth forgalma Magyarországon

A 6,2 milliárd forintos árbevétel meghaladta a válság előtti szintet

Budapest, 2012. február 7. - A szereléstechnikai cikkek értékesítésével foglalkozó Würth magyarországi nettó árbevétele 2011-ben 10,8 százalékkal 6,2 milliárd forintra nőtt. A rekord nagyságrendű forgalombővülés azt jelenti, hogy az értékesítési volumen meghaladta a válság előtti szintet. Nemzetközi szinten is jól teljesített a vállalat: a németországi székhelyű konszern forgalma tavaly 12,3 százalékkal 9,7 milliárd euróra emelkedett.

Bővebben

2012. január 31.

Würth a Facebookon

A Würth Szereléstechnika Kft. követve az aktuális trendeket, útjának indította a facebookon saját felületét. Az alkalmazás célja elsősorban, hogy a leendő munkavállalókat közelebb hozza a Würth világához. Ennek köszönhetően az álláskeresők a közösségi portálon keresztül könnyen tájékozódhatnak a vállalat aktuális pozícióiról. Amennyiben állást keres, vagy csak érdekli vállalkozásunk kattintson a http://facebook.com/wuerth.hu linkre, és like-olja facebook oldalunkat.