Würth Master szerviz
Az Ön javító és gyorsszervize elektromos-, akkus- és levegős kisgépekhez

Még a legjobb gépek is meghibásodhatnak a megfelelő karbantartás ellenére. A Würth Master szerviz erre kínál hatékony és a gyors megoldást.

A gépjavítási szolgáltatásunk kiterjed a Würth által forgalmazott, vagy más professzionális és ipari kisgépek javítására is.

A MI SZERVIZÜNK - AZ ÖN ELŐNYE

Gépét, illetve műszerét – lézerek, nyomatékkulcsok – kétféleképpen juttathatja el hozzánk:

• On-line

Kérjük, töltse ki online gépjavítási megrendelő adatlapunkat, majd kattintson az elküldés gombra és a többit bízza ránk. A kitöltésben kérheti üzletkötője segítségét is.

• Az Önhöz legközelebb található Würth Shop-ban

Kollégáink a kitöltött javítási megrendelőlappal együtt átveszik Öntől a javítandó gépet, műszert és eljuttatják szervizünkbe.  
>> Shopok listája

Gyors: másnap elszállítjuk


Amennyiben munkanapokon 15 óráig jelzi javítási igényét, szállítónk már másnap jelentkezik Önnél. Önnek csak a meghibásodott gépet kell szállíthatóvá tennie. (Lehetőség szerint megtisztítani a külső szennyeződésektől, zárt dobozba helyezni úgy, hogy a csomagolás sérülés nélkül ne legyen kibontható.)
Átlagos javítási időtartam (szállítással együtt): 5-7 munkanap

Biztos: mi vagyunk a specialisták

A Würth Master szerviz képzett szakemberei vizsgálják át a gépet, biztosítják Önnek a szakszerű javítást. A javított gép hibátlan működéséért és teljesítéséért 6 hónap garanciát vállalunk a beépített alkatrészekre. A garancia nem vonatkozik az elkopásra/elhasználódásra és a külső beavatkozásra, illetve a szakszerűtlen használatra.

JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

A tőlünk vásárolt kisgépre a vásárlás dátumától számított 12 hónapig terjedő jótállást vállalunk a gyártási és anyaghibából eredő meghibásodásokra. A jótállási idő az első – végfelhasználó általi – vásárláskor kezdődik. Az eredeti vásárlási bizonylaton – számla, szállítólevél – lévő dátum az irányadó. Kisgépeinkre a jótállási idő 36 hónapra hosszabbodik meg, ha Ön a szerszámokat a vásárlástól számított 60 napon belül regisztrálja honlapunkon: http://www.wuerth.hu/gepgarancia_hosszabitas.html

Az akkumulátorok és a töltőegységek, valamint a többi szállított tartozék a jótállás-hosszabbítás hatálya alól ki vannak zárva.

A jótállási időn belül Önt, mint Partnerünket megilletik mindazok a jogok, melyeket a tartós használatra rendelt termékekre vonatkozó magyar jogszabályok – 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet, 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet és a Polgári Törvénykönyv 2013. évi V. törvény -  előírnak. A készülékhez használati utasítást mellékelünk, kérjük, hogy a gépet az abban foglalt célokra és a leírtak figyelembevételével használja. Az ettől eltérő használat, szakszerűtlen kezelés és üzemeltetés, helytelen tárolás, erőszakos külső behatás, elemi kár, a készülék burkolatának illetéktelen megbontása a garancia elvesztését vonja maga után, így a javítást nem tudjuk garanciálisan elvégezni.

Nem tartoznak a jótállás körébe a karbantartások és a természetes elhasználódásra visszavezethető meghibásodások (pl.: szénkefe csere; rotorlapát csere; ütőkalapácsok cseréje, idő előtti kopása; zsírzások; szerszámbefogók kopása, burkolat sérüléséből, töréséből keletkezett meghibásodások, a kábelen és kábelben keletkezett sérülések).

Árajánlat

A javítás megkezdése előtt árajánlatot adunk, amennyiben a hiba nem garanciális jellegű problémából adódik. Mivel az ajánlat elkészítéséhez szét kell szedni a gépet és fel kell mérni a meghibásodás okát, így a hibafeltárás díja 4.800 Ft + ÁFA. Ezt az összeget a javítás megrendelése és kifizetése esetén a Würth Szereléstechnika Kft. magára vállalja, más esetben számlázásra kerül. Az árajánlatban feltüntetett javítási költség minden esetben tartalmazza a szállítási díjat.

KIEGÉSZÍTŐ MASTER SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

Alkatrész beszerzés online

Az Ön gépén csak egy apróság hiányzik, amit inkább saját maga szeretne megjavítani? A http://ipm.wuerth.com alatt kikeresheti a megfelelő alkatrészt. A cikkszám ismeretében munkatársunktól kaphat árat és szállítási határidőt a kívánt alkatrészekre alkatresz@wuerth.hu e-mail címen.

Termék- és felhasználás-tanácsadás
Szakszerű felvilágosítást nyújtunk akár az alkatrész utánrendelésről is az alkatresz@wuerth.hu e-mail címen.